Nieuws

Adres

Na onze verhuizing blijkt dat niet iedereen ons goed kan vinden:

Ons adres is Voorburgstraat 14 3037 PM Rotterdam

10 tot 16 oktober is de praktijk gesloten in verband met vakantie

In geval van spoed belt u naar de dokterstelefoon (telefoon 010-4201100).

Zij vertellen u welke huisarts voor u waarneemt.

Griepvaccinaties

De griepvaccinaties en pneumokokkenvaccinaties worden dit jaar gegeven op maandag 31 oktober en dinsdag 1 november as.

Om grote groepen te vermijden krijgt u binnenkort een uitnodiging met een specifiek tijdstip.

Telefonische bereikbaarheid en Telefonisch spreekuur

De afgelopen maanden hebben we geprobeerd de telefonische bereikbaarheid te verbeteren. Wij zijn begonnen met een terugbelspreekuur. Dat werkt zo veel prettiger dat wij het telefonisch inbelspreekuur per ingang van 1 april 2022 al korter maken. Voor het telefonisch spreekuur kunt u zelf bellen van 11.30 tot 12.00 uur. De mogelijkheden voor terugbelafspraken worden uitgebreid.

Om de telefonische bereikbaarheid verder te verbeteren vragen wij ook uw medewerking.

  1. Het scheelt heel veel telefoontjes voor de assistente als u de recepten aanvraagt via de receptenlijn (keuze 2 als u ons belt) of via het patiënten-portaal MijnGezondheid.net. Via MijnGezondheid.net kunt u die op ieder tijdstip van de dag aanvragen en u krijgt bericht terug als de aanvraag door de huisarts is verwerkt.
  2. Inmiddels kunt u online afspraken in te plannen via MijnGezondheid.net.
  3. We wijzen u ook op de mogelijkheid van een email-consult via MijnGezondheid.net. Op deze manier kunt u op een beveiligde manier foto’s en vragen sturen. Wij proberen die binnen 2 dagen te beantwoorden

MijnGezondheid.net is steeds makkelijker in gebruik. Als installatie niet lukt, op de praktijk liggen folders met hele duidelijke uitleg.

Corona nieuws:

Corona maatregelen in de huisartsenpraktijk:

Wij vragen patiënten die koorts hebben of keelpijn hebben en verkouden zijn of hoesten een neusmondmasker te dragen als zij de praktijk bezoeken. Hiermee willen wij voorkomen dat wij besmet raken en het virus weer overdragen op onze kwetsbaarste patiënten. Wij hopen dat we op uw medewerking kunnen rekenen

Voor meer informatie : https://www.thuisarts.nl/nieuw-coronavirus

Looprecept loopt weer

Iedere dinsdag vertrekt Mieke om 12.00 uur precies voor een wandeling door de wijk. Wie zin heeft sluit aan! Verzamelen in de hal beneden.

NHG accreditatie

Mei 2022 is onze praktijk opnieuw geaccrediteerd en hebben we laten zien dat we voldoen aan de kwaliteitseisen van de NHG accreditatie.