Nieuws

Afwezig van 2 januari tot 8 januari 2024

Wij wensen u allen een goed en gezond 2024. De praktijk is op maandag 8 januari weer open.

Afspraken maken

De praktijk is druk en wij proberen het spreekuur en de afspraken zo goed mogelijk te regelen. Helaas zien we steeds vaker dat iemand niet komt op de gemaakte afspraak. Dat is vervelend voor ons, maar nog naarder voor alle patiënten die een afspraak hebben geprobeerd te maken en niet terecht konden. Wij willen om deze reden ook niet ver in de toekomst plannen en vragen u om voor een afspraak tussen 8.00 uur en 10.00 uur te bellen. Dan kunnen we vaak nog voor dezelfde dag afspreken.

Belt u later, dan kan het zijn dat we u vragen de volgende dag terug te bellen om een afspraak te maken.

Adres

Na onze verhuizing blijkt dat niet iedereen ons goed kan vinden:

Ons adres is Voorburgstraat 14 3037 PM Rotterdam

Telefonische bereikbaarheid en Telefonisch spreekuur

De afgelopen maanden hebben we geprobeerd de telefonische bereikbaarheid te verbeteren. Wij zijn begonnen met een terugbelspreekuur. Dat werkt zo veel prettiger dat wij het telefonisch inbelspreekuur per ingang van 1 april 2022 al korter maken. Voor het telefonisch spreekuur kunt u zelf bellen van 11.30 tot 12.00 uur. De mogelijkheden voor terugbelafspraken worden uitgebreid.

Om de telefonische bereikbaarheid verder te verbeteren vragen wij ook uw medewerking.

  1. Het scheelt heel veel telefoontjes voor de assistente als u de recepten aanvraagt via de receptenlijn (keuze 2 als u ons belt) of via het patiënten-portaal MijnGezondheid.net. Via MijnGezondheid.net kunt u die op ieder tijdstip van de dag aanvragen en u krijgt bericht terug als de aanvraag door de huisarts is verwerkt.
  2. Inmiddels kunt u online afspraken in te plannen via MijnGezondheid.net.
  3. We wijzen u ook op de mogelijkheid van een email-consult via MijnGezondheid.net. Op deze manier kunt u op een beveiligde manier foto’s en vragen sturen. Wij proberen die binnen 2 dagen te beantwoorden

MijnGezondheid.net is steeds makkelijker in gebruik. Als installatie niet lukt, op de praktijk liggen folders met hele duidelijke uitleg.

Looprecept loopt weer

Iedere dinsdag vertrekt Mieke om 12.00 uur precies voor een wandeling door de wijk. Wie zin heeft sluit aan! Verzamelen in de hal beneden.

NHG accreditatie

Mei 2022 is onze praktijk opnieuw geaccrediteerd en hebben we laten zien dat we voldoen aan de kwaliteitseisen van de NHG accreditatie.