Nieuws

Afscheid dokter Noga

Dokter Noga gaat per 1 januari 2022 de praktijk verlaten.

Als u afscheid van haar wilt nemen kan dat; dokter Noga wil dat het liefst persoonlijk doen en vraagt u om daarvoor een afspraak te maken in de komende weken.

Nieuwe arts

Per 2 november 2021 gaat dokter A. van Noortwijk starten in de praktijk.

Corona nieuws:

Bewijs van vaccinatie voor reizen of toegang evenementen:

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie?

Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar 0031-247247247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.

Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Alleen als u door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd, kunnen wij u mogelijk helpen.

Stuurt u dan een e-mail naar [siersema3@hisnet.nl], geef daarbij aan dat u een bewijs van volledige vaccinatie wilt krijgen, omdat dat dit niet is gelukt via CoronaCheck.nl. Vermeld ook uw contactgegevens.

Als het voor ons mogelijk is om u wel een vaccinatiebewijs te geven, dan krijgt u bericht.

Het heeft geen zin om onze praktijk hierover te bellen.

Kijk op de website van de overheid voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen.

Door de situatie rondom het Coronavirus hebben wij onze praktijkvoering gewijzigd:

U moet eerst bellen met de praktijk voor dat u langs komt of binnenstapt! Op die manier willen wij voorkomen dat er patienten met infecties in de praktijk komen zonder dat wij voorzorgsmaatregelen hebben kunnen nemen.

Wij zullen uw vragen en verzoeken zo veel mogelijk telefonisch proberen af te handelen.

Om te voorkomen dat mensen om te korte afstand bij elkaar zijn in onze wachtkamer kunnen we minder afspraken maken. Wij proberen echt op tijd te werken en uitloop van het spreekuur te voorkomen. Wij willen u vragen op tijd te komen.

Voor meer informatie : https://www.thuisarts.nl/nieuw-coronavirus

Looprecept is weer begonnen

Iedere dinsdag vertrekt Mieke om 12.00 uur precies voor een wandeling door de wijk. Wie zin heeft sluit aan! Verzamelen in de hal beneden.

NHG accreditatie

In 2019 is onze praktijk geaccrediteerd en hebben we laten zien dat we voldoen aan de kwaliteitseisen van de NHG accreditatie. In 2022 zal er een nieuwe audit zijn. Voor die tijd zullen wij patiënten vragen om een enquête in te vullen om van u te horen wat er goed gaat in de praktijk en wat er beter kan.